Onze faciliteiten

Het gehele gebouw is volledig gerestaureerd met sfeervolle authentieke details en onderverdeeld in vier luxueuze appartementen. Een grote entreehal, algemene verblijfsruimte op de eerste verdieping waar ook vergadert kan worden, buiten patio met zitbank en parasol, fietsenstalling en de mogelijkheid tot het parkeren van 3 auto’s op eigen terrein en voor iedereen vrij toegankelijk.

Voorzieningen

De appartementen zijn altijd toegankelijk via de hoofdingang / buiten patio. Ieder appartement heeft een sleutelkastje om zo de checkin te allen tijde mogelijk te maken . De appartementen hebben een flatscreen TV (inclusief Netflix), WiFi en een laptop vriendelijke werkplek in de vorm van een tafel of bureau met ruimte voor een laptop en een comfortabele stoel. Tevens beschikt ieder appartement over een eigen brievenbus en huisdeurbel.

Ieder appartement heeft één of meerdere airconditioning(en) en centrale verwarming. Een wasmachine, droger en strijkijzer zijn in het gebouw aanwezig die gratis gebruikt kunnen worden. 

In de basisvoorzieningen zoals handdoeken, beddengoed, toiletartikelen en wc-papier wordt voorzien. Er is een luxe make-up spiegel, een föhn en kledinghangers aanwezig. Tevens zijn alle appartementen voorzien van een keuken waar maaltijden door de gasten zelf klaargemaakt kunnen worden.

Daarnaast worden uiteraard alle appartementen professioneel gereinigd, de bedden verschoont en de handdoeken vernieuwd.

Veiligheidsvoorzieningen

Alle appartementen en de gemeenschappelijke ruimtes zijn voorzien van een blusapparaat, koolmonoxide- en rookmelders